Pagina's

vrijdag 31 mei 2013

photo challenge

In juni doe ik mee aan een nieuwe photo challenge. Een Begisch initiatief deze keer, van Elisse van de leuke blog Bij gebrek aan beter.

Op het programma:

Ook zin om mee toe doen? Laat dan zeker een link of reactie achter bij Elisse.


9 opmerkingen:

 1. Hi Marieke!
  Super leuk dat je mee doet :) vind je het goed en leuk als ik je in een lijstje zet op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey Sanne, zo lief dat je dat vraagt. het mag zeker. ik ben zelf heel vereerd :)

   Verwijderen
 2. Leuk initiatief! Ik heb eigenlijk ook wel zin om eraan mee te doen, maar momenteel is het nogal druk... misschien later deze maand, of is er een deadline?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zo'n blog-dingen zijn over het algemeen redelijk vrijblijvend. ik denk niet dat Elisse het erg zal vinden als je het later doet, of één dag op twee en ze zal je al helemaal niet komen controleren :)
   zolang je het leuk vindt, doe je ermee wat je maar wil..

   Verwijderen
 3. Nachtbraker, vrij om te doen wanneer je wilt, natuurlijk! Vind het heel fijn om zo wat geïnspireerd te worden voor mijn 365 project, fijn plaatjes kijken bij andere bloggers. Marieke, echt leuk dat je meedoet trouwens, ben benieuwd naar je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe ook mee :) maar heb nu soms al moeite met dingen te bedenken! haha! lukt het bij jou?

  Love, The mind of an exchange

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de eerste vijf vielen nog mee,al was het wel een beetje stressen om die van 2 o'clock te hebben (hoe laat is het? ik mag geen foto vergeten nemen!!!)
   er zitten er ook enkele technische tussen (high key, low key, dat heb ik toch even moeten googlen) maar we zien wel als het zo ver is :)

   Verwijderen
 5. Via Nachtbraker ben ik hier beland en ik vind dit inderdaad een heel leuk idee. Aangezien juni al begonnen is, doe ik het misschien wel in juli en dan laat ik het aan Elisse weten.

  BeantwoordenVerwijderen