Pagina's

zondag 15 maart 2015

mijn nieuwe bff

Toen ik 's ochtends mijn facebook opendeed zag ik dat ik een friend request had. In mijn begindagen op de social networksite kwam dit regelmatig voor, maar tegenwoordig krijg ik misschien 1 verzoek om de 4-6 maand of zo. Een melding bewijst dat ik dan toch niet geheel onpopulair ben. Jeej!

De aanvraag in kwestie kwam van een collega. Niet echt een directe collega, wel een van de personen die de receptie bemant waar onder andere alle pakjes toekomen en waar de post geregeld wordt. Soms moet ik dus bij hem zijn om iets op te halen of te verzenden. We zijn nog nooit een echt gesprek aangegaan, maar we zeggen elkaar wel steevast vriendelijk goeiedag. Basis genoeg om een facebookvriendschap aan te gaan, leek mij.

In de namiddag kreeg ik een mail van mijn nieuwe vriend: er lag iets op mij te wachten aan de receptie. Ik kom toe op de dienst en vraag er achter. Mijn nieuwe vriend kijkt op en vraagt... "En wat is jouw naam?"

Facebookvrienden... zijn ze niet geweldig?
-_-
3 opmerkingen:

  1. Die heeft gewoon de personeelslijst overlopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja wel, op het werk bij ons was dat net hetzelfde. Ze voegen je toe op FB en als je ze dan tegenkomt onderweg ergens dan zeggen ze geen goeiendag! Nogmaals het bewijs dat het opzeggen van dat account een goeie zet was :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht "oei" en "grappig" tegelijkertijd...

    BeantwoordenVerwijderen