Pagina's

maandag 29 december 2014

2014 | in foto's

Het einde van het jaar nadert en dus worden we overspoeld met lijstjes en overzichten. Omdat er hier in 2014 zo weinig geblogd werd, leek het mij wel een goed idee eens mee te doen.

Here we go:

Het jaar begon met een nieuw paar wristworms. Ik zou serieus niet weten hoe ik de herfts, winter en lente zou overleven zonder.

In februari nam mijn collega een weekje verlof en paste ik zijn background aan.

Dit jaar was ik eindelijk voorbereid op carnaval. Allez, min of meer (dat doet mij eraan denken dat ik misschien al eens over verkleedopties zou moeten nadenken voor binnenkort).

Tijdens de krokusvakantie startten we een nieuwe traditie: samen naar Anima, het festival voor de animatiefilm in Flagey.

Voor mijn verjaardag trakteerde ik mezelf op een nieuwe vriend (in maart, lang voor de NV-A zijn broer claimde).

Ik ben heel trots op het feit dat wij een geheim familierecept hebben: wafeltjes van bompa. Om de dag te eren waarop mijn grootvader 92 zou zijn geworden, maakte ik er klaar.

Eerste selfie van Léon met de SLR. Er is wel nog wat werk op vlak van focus en cadrage.

In juni werd ik in Rotterdam helemaal verliefd op het concept van CitizenM.

Onderweg naar onze vakantiebestemming verbleven wij in een hotel in Bremen waar de netwerkbeheerder duidelijk voetbalfan was.

De eerste week van onze vakantie spendeerden we in Aarhus. Ik koos deze bestemming voornamelijk vanwege zijn strategische ligging ten opzichte van Legoland en het geweldige ARoS.

Daarna volgde een week in Kopenhagen.

In de Botanisk Have kwam ik deze oogjes tegen en ik zweer dat ik ze zelf niet geplakt heb!

Selfie in Tate Modern in september.

Ik probeer ouderschapscliché's zo veel mogelijk uit te weg te gaan maar toen Léon alleen kon fietsen op 2 wielen smolt mijn moederhart van trots. (En zie hoe snel hij gaat, onmogelijk een scherpe foto te nemen!)

2 weken geleden zetten Léon en ik onze kerstboom op het strand.

En voor Kerstmis kreeg ik een robot! Hoe cool is dat?

6 opmerkingen:

 1. Dat ziet er een mooi jaar uit. Ik wens je opnieuw een prachtig jaar in 2015. En wat doet die robot zoal??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt voor de wensen! voor jou uiteraard ook een spetterend 2015.
  de robot kan je opwinden met de sleutel die je links ziet, dan wandelt hij en sinds er een batterij in zijn hoofd zit, kunnen de lichtjes op zijn buik ook branden (en hij kwam ook in een heel mooie doos, ik denk dat ik die ergens ga proberen omhoog te hangen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een leuk jaar! Idem dito voor 2015.
  En die kerstboom is super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor de wensen.
   voor jou ook een spetterend 2015 gewenst!

   Verwijderen
 4. Léon wordt een super fotograaf, je merkt zijn talent al! ;-) Als hij maar half zo mooie foto's kan trekken als de mama, komt het wel goed... Die kabouters verkopen ze hier ook in Brugge. Ik dacht er onlangs nog aan om één aan te schaffen en in de etalage te zetten, maar door de link met NV-A heb ik daar toch maar van afgezien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, bedankt voor het compliment :-)
   en dat van de nv-a vind ik echt stom: alsof hun knullige youtubefilmkes nog niet erg genoeg waren, ook nog eens iets cools claimen, ben toch blij dat ik nooit de V-kabouter gekocht heb

   Verwijderen