Pagina's

zondag 13 juli 2014

as we speak

Kelly van de Crib post regelmatig dit soort lijstjes. Kathleen kwam met de tip op er een leuke stockphoto bij te zetten maar ik heb uren zitten zoeken en niets naar mijn zin gevonden. Het is dus gewoon tekst geworden met een streepje muziek.

lezen: Harry Potter and the Philosopher's Stone. Ik had dus nog nooit Harry Potter gelezen. En nog nooit een film ervan gezien. Maar toen stond ik in de bibliotheek en was het eerste boek in het Engels beschikbaar. Het komt dus nog allemaal goed met mij.

luisteren naar:
Eels - Lockdown Hurricane

Puggy - Ready or Not

En naar het Album Dust Lane van Yann Tiersen.

Onder de indruk van: mijn zus die vandaag een 1/8 triatlon uitdeed. Waarvan een stuk in kei harde regen. En toch ging ze door. Dikke proficiat zus! Geweldig goed gedaan!

Kijken naar: de ceo van Nestlé die vindt dat water geen basisrecht moet zijn. Euhm ja... Ik zag iemand het delen op Facebook en dacht dat het wel wat genuanceerder als dat zou zijn. Niet dus. Zolang hij er maar wat rijker van kan worden zeker -_-

Uitkijken naar: mijn vakantie. Al heb ik het gevoel dat ik andere jaren beter voorbereid ben. Maar kom, onze slaapplaatsen zijn geboekt. Beslissen wat we gaan doen, kan nog altijd ter plekke.

Genieten van: yoghurtijsjes van Moochie. Wanneer we naar de bibliotheek op het Muntplein gaan, maken Léon en ik steevast een omweg langs de City2 om er het grootste ijsje te bestellen dat te koop is en dat samen op te eten. Zalig!


4 opmerkingen:

 1. Geen woorden voor die kerel van nestle. Maar ooh, word wel jaloers van die ijsjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vind je van het boek van Harry Potter? Ik ben ze, as we speak, aan het herlezen.
  Proficiat aan je zus, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de hele reeks. In case you get addicted, just ask.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vond het echt leuk. vrijdag heb ik achter deel 2 zitten zoeken, maar het was er niet :(
  en ik vrees dat het eerder niet op zijn plaats stond dan uitgeleend, dus eva, ik ga u waarschijnlijk nog lastig vallen :)

  BeantwoordenVerwijderen