Pagina's

woensdag 4 juni 2014

currently, lately, whatever...

Op dit moment, onlangs, of nog langer geleden. Wat maakt het uit. Ik was enkel op zoek naar een excuus om wat links en tips te delen.

Zo kwam ik vorige maand of zo de prachtige animatiefilm Sita Sings The Blues tegen. Integraal te bekijken op youtube. Zeker doen als je eens anderhalf uur de tijd hebt.

Ik denk dat ik nooit ga stoppen met Star Wars mopjes te lachen. Vooral als het om (domme) puns gaat.

Had ik hier trouwens al met mijn fantastische nieuwe zak gestoeft? Ik denk het niet. Bij deze dus:
En wees vooral jaloers, want niet alleen is de zak ongelofelijk cool, hij is ook nog eens ongelofelijk praktisch. Ik gebruik hem bijna dagelijks (en zorg er uiteraard voor dat de tekst steevast aan de buitenkant zit).

Ik had ook nog wat eyebombingfoto's te goed.
Bovenaan: beiden op het perron van het station van Diegem - onderaan links: op een kast in De Brouckère - onderaan rechts: Darth Vader op de bus.

En een I See Faces (op de bus van de MIVB)

Voor wie op zoek is naar een lekker slaatje: ik vind de gemarineerde tomatensalade met gepaneerde haloumi van de blog Tartelette een echte aanrader! Ik maak de salade met de snoeptomaatjes die je tegenwoordig in vrak bij Delhaize kunt kopen. Hier wordt wekelijks minstens een kilo van die dingen verorberd (al wordt ik wel geholpen door mijn huisgenoten).

Om af te sluiten nog wat muziek. Binge listening naar volgende liedjes:
The Killers - Just Another Girl (en hoe geweldig is Dianna Agron wel niet in de clip!)

The Bleachers - I Wanna Get Better

Bastille - Things We Lost In The Fire

Geen opmerkingen:

Een reactie posten