Pagina's

woensdag 2 oktober 2013

léon ♥ [september]


Toen ik met deze lijst begon was Léon echt zot van een paar dingen en dan moest hij die elke dag ontelbare keren zien,horen of doen... Tegenwoordig is wat hij leuk vindt minder uitgesproken, maar er zijn uiteraard nog steeds dingen die er uit springen.

BOEKEN
We gingen samen naar de nieuwe bibliotheek van het muntpunt en haalden daar 2 boekjes die we de rest van de maand elke avond lazen: De Gele Olifant van Loes Riphagen (een dikke aanrader!) en Rinus Rendier van Magali Huche (de favoriet van Léon).

TV, FILM & YOUTUBE
Léon keek ontzettend veel verschillende dingen deze maand: Shrek, TMNT, Little Einsteins, Umizoomi's Spongebob, Ben 10, La Maison de Mickey, Brandweerman Sam en iets Japans of Koreaans dat youtube voorstelt als je Brandweerman Sam hebt gekeken (blijkbaar noemt het Robocar Poli).

MUZIEK
Er werd 1 keer achter Motorcycle Emptiness van de Manic Street Preachers gevraagd, voor de rest toonde Léon niet veel interesse in muziek. (maar wat een goede keuze weer van mijn zoon!)

ETEN & DRINKEN
Griekse yoghurt, frietjes (gaat eeuwig op de lijst blijven staan), versgeperst appelsiensap, ijsjes (gaat ook nooit van de lijst verdwijnen), boterhammen met confituur.

ANDERE
De bus en (vooral) de tram nemen (en op het knopje duwen voor het afstappen)
De lift nemen (en op de knopjes duwen - zie ik daar een patroon?).
Helpen met koken en bakken (maar niet van het resultaat eten).
Verstoppertje spelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten