Pagina's

zondag 14 april 2013

Beddentester

We zijn met Léon naar IKEA geweest. Op een zaterdag. Euh, ja. Ik ben er nog altijd niet uit of dat wel een goed idee was, maar kom, het viel nog mee. Gelukkig gingen we niet om iets te kopen, maar waren we op prospectie en terwijl mijn vriend de mogelijkheden van een PAX-kleerkast inspecteerde, mocht ik achter Léon aan terwijl hij de winkel doorrende.

Tot we aan de slaapkamers kwamen, toen ging het niet meer vooruit. Bij elk bed dat Léon zag was het: "Mama, kijk! Om te slapen." en moest hij er even inkruipen. Enig idee hoeveel bedden er in een IKEA-winkel staan? Nee? Ik ook niet, maar het zijn er veel en ik denk dat Léon er zo'n 75% van heeft uitgetest.


Op basis van zijn interesses zag ik toe nu toe al volgende carrièremogelijkheden voor Léon: astronaut, brandweerman, kok, circusartiest en nu dus ook: beddentester. Of is dat geen beroep?

5 opmerkingen:

 1. Gewoon een beroep van maken, dan is hij nog trendsetter ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :)
   of nog beter: er een familiezaak van maken, want beddentester zijn, dat zie ik eigenlijk ook nog wel zitten (of liggen :p)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. wie weet :)
   op onze foto's staat Léon meestal wel goed, maar op de schoolfoto's die we onlangs mee naar huis kregen daarentegen... (we hebben ze zelfs niet besteld, zo slecht dat ze waren)

   Verwijderen
 3. schitterend idee: beddentester...
  Btw, de Pax kasten zijn leuk! Ik heb er hier ook eentje staan in de slaapkamer... En later wil ik er nog een.

  BeantwoordenVerwijderen