Pagina's

donderdag 14 februari 2013

Rare kantjes

Van bloggers wordt al eens gedacht dat ze perfect zijn. Niets is minder waar en dus heb ook ik enkele rare kantjes. Een overzichtje:

Ik steek alle geldbriefjes in mijn portefeuille in dezelfde richting. Dat is beroepsmisvorming, want ik moest dat doen toen ik als kassierster werkte. Dat het eigenlijk al jaren geleden is dat ik nog eens achter een kassa zat (2005) laten we geheel ter zijde.

Dat kassading deed ik trouwens heel mijn studententijd elke zaterdag in de BRICO. Tot de dag van vandaag beschouw ik het nog steeds een beetje als verraad als ik eens iets in de Gamma koop.

Mocht ik kunnen, ik kocht alleen veterloze sneakers want gemakkelijk dat dat is! Spijtig dat het aanbod zo beperkt is. Ik heb al uren op het net versleten om op zoek te gaan naar het perfecte paar. Wat mij zo stoort aan veters is dat het strikken ervan totaal uncool is (ja, ik ben bijna 31, maar ik vind dit nog steeds) en als je ze dan maar in je schoenen steekt, kruipt een van die suckers op een bepaald moment gegarandeerd onder je voet wat absoluut niet comfortabel is. Ik ben dan ook sterk aan het overwegen om in deze dingen te investeren.

Tot slot ben ik nogal slordig maar af en toe orden ik graag eens iets.
Zo klasseer ik mijn mails aan de hand van verschillende labeltjes.
En die labeltjes hebben kleurtjes.
Regenboogkleurtjes.
Mooi hé.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuke rare kantjes... vooral dat geld. Gelukkig moest ik dat in de Macro aan de kassa niet doen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah nee? ik kan gewoon geen geld tellen als die briefjes niet in dezelfde richting zitten. dat is echt absoluut onmogelijk (er zit wat OCD in iedereen zeker?) :)

   Verwijderen
 2. lang leve camperschoenen zou k zo zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb ooit eens overwogen om een paar te kopen, maar vond ze uiteindelijk iets te duur en heb dan maar andere schoenen gekocht. ze waren wel cool en zaten ook comfortabel. misschien dat ik volgende keer toch overstag ga...

   Verwijderen