Pagina's

maandag 4 mei 2015

prioriteiten

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen en toch lijk ik het nooit te leren. Nog maar eens deed ik pas vanochtend Léon zijn boekentas open, om daarin een brief te ontdekken die er al van donderdag inzat.

En wat was het goede nieuws? Léon heeft tegen morgen schoenen met witte zolen nodig. Iets wat we uiteraard niet in huis hadden. Ik mag van geluk spreken dat mijn werk niet ver van een winkelstraat ligt en dat ik in mijn middagpauze snel een paar kon gaan kopen.

Maar kom, ik mag dan op sommige vlakken schromelijk tekort schieten, Léon had vandaag, op Star Wars Day, ten minste een Star Wars T-shirt aan.
't Is allemaal kwestie van prioriteiten.

May the 4th be with you!

3 opmerkingen:

 1. :-)). Aaron gaat nog maar twee weken naar school en vorige week moesten we maandag een pijama meebrengen, dinsdag een slaapknuffel, woensdag een zaklamp en donderdag een tandenborstel... Dezze week is thema moederdag, dus moest er een foto van mama mee, mocht ik dit weekend printen, want dat heb ik niet meteen in huis! Voorlopig ben ik dus voorbeeldig, maar aan dat tempo is dat toch maar een kwestie van tijd voor het fout loopt... May the 4th be with us mothers ja!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wauw wat een huiswerk daar. maar het klinkt als een goed rapport voor de mama!
   hier valt het meestal nog wel mee, moest het vaker zijn, zou ik ondertussen misschien wel betere reflexen gekweekt hebben :-)
   en naast alle stress die de school ons brengt, krijgen we toch ook wat in de plaats: zo kijk ik stiekem al kei hard uit naar dat geknutseld cadeau dat ik zondag in ontvangst ga mogen nemen

   Verwijderen
  2. Ja, daar zeg je wat, dat eerste geknutselde moederdag heeft mijn hart gestolen :-). Het was dan ook een heel groot hart en hartvormige wafeltjes en een foto an 'mijn kleine hartendief'. Ik heb je genomineerd voor een liebster award, mocht je zin hebben...

   Verwijderen