Pagina's

maandag 20 januari 2014

brief aan canvas

Beste mensen van Canvas,

Ik ben zware Sherlockfan. Ik vind alles, maar dan ook echt alles, geweldig aan de serie: de personages, de humor, de intriges, de manier van filmen en monteren ... Zeg er niets slecht over, ik wil toch niet luisteren.

Ik zit nog niet op tumblr. bij andere Sherlockians, maar volg wel enkele Sherlock-boards op pinterest, denk erover dit T-shirt te kopen of deze poster, en ja, deze some ecard is redelijk accuraat. Ik wil alle boeken lezen, plan alle afleveringen van seizoen 1 en 2 te herbekijken en ik heb alle episodes van seizoen 3 twee keer gezien. Eerst op BBC en enkele dagen later op Canvas.

En daar wringt het schoentje. Toen ik vorige week zondag na een geweldige seizoensfinale naar de aftiteling zat te kijken, verwittigde een BBC-stem dat Sherlock nooit gedaan is voor het helemaal gedaan is. Inderdaad, helemaal aan het einde kwam het. Wat ik te zien kreeg duurde nog geen 5 seconden, maar mijn Sherlockhart ging er sneller van slaan. Wauw, wat een afsluiter!

Ik keek er hard naar uit om dit moment opnieuw te beleven toen jullie de aflevering uitzonden. De aftiteling begon. De geweldige Sherlockmelodie schalde door de boxen. De aftiteling was bijna gedaan. Ja, het was zo ver!

En toen ...

Teleurstelling.

Zware teleurstelling.

In plaats van het beste moment van seizoen 3 te tonen, besloten jullie reclame uit te zenden.

Het is gedaan. Seizoen drie van Sherlock zit erop en jullie hebben het beste weggeknipt! De Vlaamse Sherlockfan moet het daarmee doen. Jullie ontzeggen hen het einde dat ze verdienen.

Shame on you Canvas. Dat Moriarty én Charles Augustus Magnussen jullie mogen achtervolgen in jullie dromen.



-----------------------------
Wie de laatste aflevering opnieuw wilt bekijken tot en met de allerlaatste seconde kan dat nog 4 dagen op de BBC iPlayer na het installeren van de Hula extentie in Chrome.

2 opmerkingen: