Pagina's

maandag 2 december 2013

léon ♥ [november]

't Is hier een beetje blogcrisis. Ik heb van alles aan mijn hoofd en te doen en bloggen is het laatste waar ik zin in heb. Toen ik pas begon met bloggen snapte ik niet dat sommige bloggers een pauze namen. Nu denk ik dat ik er één nodig heb. De Léon loves rubriek mag ik echter niet overslagen of ik kom in de problemen voor mijn fotoboek. Een nieuwe kleur van de maand zie ik momenteel echter niet zitten. Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan. Jullie hebben echt fantastische foto's gepost. Als iemand de rubriek wil overnemen, laat zeker iets weten.

En dan nu de voorlaatste lijstje van 2013:


BOEKEN
Jop en Sinterklaas van Esther Naalden
Sint wil op vakantie van Bieke Stals
365 Pingouins van Jean-Luc Fromental

TV, FILM & YOUTUBE
De favoriete film van Léon was deze maand Hotel Transylvania.
Op youtube keek hij graag naar Donald Duck (er bestaan compilaties die wel tot 6 uur kunnen duren!)
Daarnaast keek hij ook wel eens naar Shrek of een Pixarfilm.

MUZIEK
Smash Mouth - All Star
Smash Mouth - I'm a Believer
Bloodhound Gang - Bad Touch
Sinterklaasliedjes zingen

ETEN & DRINKEN
Frietjes, hamburgers (maar niet van de Quick), soep, cracotten met confituur en toastjes met Philadelphia of geitenkaas.

ANDERE
Spelen met Maxie, zijn aapje en met al zijn speelgoed eigenlijk.
Vertellen over Sinterklaas (maar niet erbij gaan)
Dansen met mama.
Het openbaar vervoer nemen.

6 opmerkingen:

 1. Dansen met mama :-) Altijd een winner he. Jammer van de kleur van de maand, mijn eerste reflex was, ja, ik wil wel over nemen, maar ik geraak zelf amper toe aan het bloggen... Hmm, ik zit hier te twijfelen, als er geen andere kandidaten zijn, ben ik misschien te overtuigen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de kleur van de maand, ik keek er al naar uit om nog eens in mijn foto's te duiken. Maar ik snap het wel hoor, ik zit ook in een blogdip. Geniet van je pauze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Af en toe een pauze nemen kan deugd doen. Bloggen moet bovenal plezant blijven. Wel jammer van de kleur van de maand. Neemt Liesbeth het over? Anders zie ik het wel zitten. 't Is zo'n leuk project!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey Mieke en Liesbeth,

  ik ben jullie blogs afgegaan op zoek naar een emailadres, maar heb er nergens eentje gevonden. ik hoop bij deze dat jullie hier nog eens gaan komen lezen.
  van mij mogen jullie het absoluut overnemen, ik wil ook mee toegang geven tot het pinterestboard (maar stuur dan zeker even een mailtje naar demierendeleeuw[at]gmail[etc]). ik stel voor dat de eerste die een nieuwe opdracht post "wint"? of jullie kunnen het afwisselend organiseren?

  greetz
  m

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, ik lees nu pas bij. Heb je al tijd om het project terug nieuw leven in te blazen? Anders lanceer ik een oproepje voor januari :)

   Verwijderen
  2. doe maar
   ik heb nachtbraker beloofd om deel te nemen aan zijn challenge, maar voor de rest gaat het hier denk ik nog even redelijk rustig blijven

   Verwijderen