Pagina's

donderdag 30 mei 2013

léon ♥ [mei]

Veel afwisseling deze maand.

Om te beginnen lazen we elke avond een ander boekje uit zijn bibliotheek in plaats van 2 weken lang hetzelfde verhaaltje.

Uiteraard werd er nog naar Star Wars gekeken, maar we mochten ook andere films opzetten zoals Toy Story 3 en alle Shrek-films.

Er is wel een nieuwe grote liefde: de Teenage Mutant Ninja Turtles. De nieuwe 3D-versie op Nickelodeon of de oude op youtube, maakt allemaal niets uit en de oranje is de coolste want die heeft het beste wapen. Die oranje schildpad is trouwens de domste van de vier, dus ik ben wel een beetje teleurgesteld in zijn keuze. Léon is overigens ook weg van de intro van de nieuwe versie en zingt steevast enthousiast mee ook al kent hij geen enkel woord van de tekst.

Daarnaast luisterde hij ook graag naar The Lumineers met Ho Hey (waarop hij gedanst heeft op het schoolfeest) en Otto Knows met Million Voices (de ideale meezingplaat voor kinderen).

Hij helpt nog steeds graag mee met koken en samen maakten we spaghettisaus, pizza, avocado-ei-salade en yoghurtijs. Pizza en aardbeien blijven er goed ingaan. Ijsjes, frietjes en Griekse yoghurt met agavesiroop en gekleurde sprinkles eveneens. En als ik eieren kook (voor de avocado-ei-salade bijvoorbeeld) moet ik er extra klaarmaken omdat Léon graag het eiwit opeet en ik anders alleen eigelen overhoud.

Tot slot houdt Léon er geweldig van om het zotteke uit te hangen en grapjes te maken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten