zondag 29 september 2013

everything must go*

We zijn er eindelijk aan begonnen: de opruim. Volgende maand vieren we ons vierde jaar in ons huis, maar dat betekent ook dat onze rommel vier jaar de tijd heeft gehad om te vermenigvuldigen. Want rommel doet dat: vermenigvuldigen. Hoe kan je anders verklaren dat sommige ruimtes plots volstaan en zelfs moeilijk bereikbaar worden?

Vandaag namen we ons tuinhuis onder handen. Daar stond zelfs nog brol van de vorige bewoners in. Alles werd eruit gehaald en gesorteerd alsof we in zo’n hoarders-tv-programma zaten. Aan de ene kant wat naar het containerpark/klein gevaarlijk afval/de ophaling voor groot huisvuil mag, aan de andere kant wat terug in het kot moest. En enkele items waar we vanaf willen maar waarvoor we nog geld willen.

Die laatsten staan ondertussen op 2ehands.be. Al vrees ik dat ik ze niet onmiddellijk verkocht zullen raken. Met de winter voor de deur is het nog maar de vraag wie er op zoek is naar tuinstoelen of een barbecue. Hoewel, het zouden goede kerstcadeautjes kunnen zijn. Misschien iets voor u? Nee? Echt niet?


* de titel komt uiteraard van het geweldige Manic Street Preachers-nummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten